Selen Görgüzel'in son halini gören tanımakta zorlandı

Selen Görgüzel'in son halini gören tanımakta zorlandı
Güzelliğine son derece önem veren şarkıcı Selen Görgüzel estetik ameliyatı için bıçak altına yattı. Ameliyat sonrası görüntüsünü paylaşan Görgüzel'in son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Son zamanlarda yaptırdığı güzellik işlemleri ve danslarıyla oldukça konuşulan Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla estetik operasyonu geçirdiğini duyurdu.

Hamdi Alkan'ın eski eşi şimdilerde şarkıcı ve oyuncu olan Selen Görgüzel, genç görüntüsünün yanı sıra güzelliği için birçok güzellik yöntemine başvuranlardan.. Geçtiğimiz aylarda gençleşmek için sünnet derisinden kök hücre yaptırdığını, anne sütünün cilde iyi geldiği gibi enteresan metotları kullanan Görgüzel şimdi ise estetik ameliyatı için doktorun kapısını çaldı.

64e072f0e4bfdd09007dc9ae.webp

Son halini görenler tanımakta güçlük çekti!

Selen Görgüzel, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda yüzünü gerdirip, göz kapağı operasyonu geçirdi. Görgüzel'in ödemli ve şiş olan yüzüyle yaptığı bandajlı paylaşımda; "Çok gergin olduğum doğrudur" ifadeleri yer aldı.

65fd55edab19c228-w1200xh823.webp

Görgüzel'in yaptığı paylaşımı gören takipçileri, uzun süre sevilen şarkıcıyı tanımakta güçlük çekti. Selen Görgüzel'in o paylaşımı binlerce beğeni alırken hayranlarından yorumlarda gecikmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.