Serenay Sarıkaya - Mert Demir ilişkisi hakkında bomba iddia!

Serenay Sarıkaya - Mert Demir ilişkisi hakkında bomba iddia!
Güzel aktris Serenay Sarıkaya ile müzisyen Mert Demir aşkının reklam ilişkisi olduğu iddia edildi.

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bugünkü yazında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia da bulundu. Akay, Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkının bir reklam ilişkisi olduğunu öne sürdü.

“Magazin camiasında çıkan bazı haberler, “kulis bilgisi” diye duyurulur. Mutlaka duymuşsunuzdur. Yani bazı haberler ilk kulislerde konuşulur ve magazin basınının kulağına kadar gider. Müzik camiasında ise bu ‘mutfak bilgisi’ olarak geçer.” diyen Akay, “İşte şimdi sizlere bir “mutfak bilgisi” vereceğim!” ifadelerini kullandı.

Akay, Sarıkaya’nın Demir ile hiçbir aşk belgesi olamadığını da dile getirdi.

İşte Onur Akay’ın, “Kalp ve gül emojileri ile yönlendirilen PR aşkı!” başlıklı o yazısı:

“Yapılan müzik prodüksiyonlarının ise arka planda bir mutfağı vardır. Bu bildiğiniz mutfak değil tabii. Stüdyo, müziğin hazırlandığı mutfak olarak adlandırılır. Orada müzik yönetmenlerinden aranjörlere, enstrümanları icra eden müzisyenlerden vokalistlere ve prodüktörlere kadar çok sayıda kişi emek verir ve müzik camiasında bazı haberler ilk o mutfaklarda konuşulur.

İşte şimdi sizlere bir “mutfak bilgisi” vereceğim!

“Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın şarkıcı Mert Demir ile olan aşk belgelerine dikkat ettiniz mi? Aşkları hakkında bugüne dek açıklama yaptılar mı? Hayır! Çünkü böyle bir aşk yok! Aşk dolu bir fotoğrafları var mı? Hayır! Çünkü birbirlerine âşık değiller… Serenay Sarıkaya ile bu konuları konuşabilecek misiniz? Hayır! Çünkü Serenay Sarıkaya’nın hayatında başka biri var. Serenay Sarıkaya Mert Demir aşkı kurgulanmış bir PR’dir. Onun için bugüne kadar aşkları hakkında hiç açıklama yapmadılar ve yapamazlar! Serenay Sarıkaya’nın Mert Demir ile birlikte Amsterdam'a gittiği de doğru değildi. Mert Demir şarkıcı kimliğinin yanı sıra prodüktör kimliğiyle de bilinir ve birçok albümün de prodüksiyonunu yapmıştır. Şimdilerde ise Serenay Sarıkaya albümünün prodüksiyonu ile uğraşmaktadır. İşte bu işin mutfağında alınan bu sözde aşk oyunu, bir magazin reklam çalışmasıdır.

Anlaşma şöyledir:

Serenay Sarıkaya vokal yaparak, konserlerine giderek ve aşk haberleri ile prodüktörü Mert Demir’i daha geniş kitlelere tanıtırken, Mert Demir de Serenay Sarıkaya’nın başta ses koçu ve prodüktörü olarak albümünü yapacak. Hatta albümde bir Serenay Sarıkaya ve Mert Demir düeti de göreceksiniz…

Aşkla ilgili hiçbir açıklama yapmadıkları ve aşk dolu bir fotoğraf vermedikleri için, projeleri bitince de aşk yaşadıklarını iddia edenlere, biz dostuz açıklamasını yapacaklar.

Gerçek olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in büyük aşkına PR dediler, 'kalp ve gül' emojileri ile yönlendirilen PR olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkına ise gerçek dediler. Peki, Serenay Sarıkaya kiminle aşk yaşıyor? Sarıkaya ve Demir’in gerçek aşk hayatını yarın açıklayacağım.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.