Cem Yılmaz; ‘Siz anca benim ta*aklarıma dokunursunuz!’

Cem Yılmaz; ‘Siz anca benim ta*aklarıma dokunursunuz!’
Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni gösterisi ile yine formunda...

Sevilen komedyen Cem Yılmaz, uzun bir bekleyişin ardından geri döndü. Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM'de sevenleri ile buluşmaya başladı.

İmamoğlu da izledi

Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansını Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde izleyenler arasına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da katıldı.

Kariyerine mizah dergisi Leman'da çizer olarak başlayan, çizerliğin sonrasından günümüze dek 4000'in üzerinde stand-up şovu için sahneye çıkan Cem Yılmaz "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansına yapılan eleştirilere de cevap yetiştirdi.

Nasrettin Hoca fıkrasıyla cevap!

20 Mart Çarşamba günü gerçekleşen gösterisinde bir çok kesime ince göndermelerde bulunan Cem Yılmaz özellikle finalde anlattığı Nasrettin Hoca fıkrası ile artık Cem Yılmaz bitmiş diyenler ironik bir şekilde cevap verdi.

Fıkrada Nasrettin Hoca’ya kendisini satmaya çalışan birisi; ‘Ben bir anda yerin dibindeyim, bir anda tam tepedeyim’ Diyince hocanın cevabı şöyle oluyor; ‘O en tepeye çıktığında ellerini sallıyor musun? Salladığında eline pamuk gibi yumuşak bir cisim değiyor mu?’ Sorduğunda adam ‘evet’ cevabı veriyor. Nasrettin Hoca da bunun üzerine ‘İşte senin o eline değen şey benim ta*aklarım olur’ diyor. İzleyiciler ise bu fıkrayı Cem Yılmaz hem kendisini eleştirenlere yönelik anlattı hem de artık Cem Yılmaz bitti diyenlere bir cevap olarak yorumladılar…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.