Bahar dizisindeki o sahnenin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

Bahar dizisindeki o sahnenin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
Geçtiğimiz Salı günü yayınlanan bölümünde Bahar dizisinde yer alan "Ne oldu cerrahım" repliğinin doğaçlama olduğu ve kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Salı akşamlarına damgasını vuran yeni dizi Bahar, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümündeki bir sahnede izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri sahnede eşi Timur'a dönerek "Ne oldu cerrahım" dediği anların doğaçlama olduğu ortaya çıktı.

O komik sahne doğaçlama çıktı!

Başrollerinden Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Hatice Aslan, Füsun Demirel gibi oyuncuların yer aldığı Bahar dizisinde geç yaşta doktor olmaya çalışan Bahar'ın hayat mücadelesi anlatılıyor. Geçen hafta yayınlanan 6. bölümde hasta muayenesi bittikten sonra asistan doktor Bahar'ın eşi Timur'a dönerek "Ne oldu cerrahım" sözleri izleyenleri gülmekten yerlere yatırdı.

Bahar dizisinde yaşanan o komik anların Demet Evgar tarafından doğaçlama sonucunda ortaya çıktığı belirtildi. Sahnenin oynandığı sırada Demet Evgar'ın "Ne oldu cerrahım" sözünün bir anda "Ay ağzımdan kaçtı" dediği ve herkesin o anlarda gülmekten kendini alamadığı anların kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.