Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!

Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!
İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Akçaburgaz Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti.

Vatandaşlara projelerini anlatan Yıldız, "Sokaklara baktığımızda kıt kanaat da olsa insanlar alışveriş yapmaya çalışıyor. İnsanlar durgun ve üzgün, istediklerini alamadıkları için üzüldüklerini görüyoruz" dedi.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Akçaburgaz Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti. Yıldız, "Bugün mübarek Ramazan'ımızın ilk günü. İnsanlar geceden sahura kalktı, bugün de oruçlarını tuttu. Buradan bütün Esenyurtlu hemşehrilerimizin mübarek Ramazan ayını, tuttukları oruçları, ettikleri duaların Allah katında kabul görmesini, evlerine huzur ve bereket gelmesini temenni ediyorum. Bugün bulunduğumuz mahalle 3 ilin çok yaşadığı bir mahalle, Orduluların, Samsunluların, Tokatlıların ve Kars, Ardahanlıların yaşadığı bir yer. Sokaklara baktığımızda kıt kanaat da olsa insanlar alışveriş yapmaya çalışıyor. Bugün Ramazan'ın ilk günü olduğu için insanlar, çocuklarıyla birlikte güzel sofralar kurmak için telaş içinde. İnsanlar durgun ve üzgün, istediklerini alamadıkları için üzüldüklerini görüyoruz. Millet olarak bunu hak etmiyorlar. Buradan baktığınız zaman üzücü bir durum. Burayı dolaşırken de şunu gördük ki, burada yaşayan bütün bu bahsettiğim Tokatlı, Samsunlu, Ordulu, Kars, Ardahan ve Iğdırlılar da korkunç bir tepki varmış, ben bu kadar tepki olduğunu bilmiyordum. Esenyurt'a dayatılan bu iki adaydan dolayı mutsuzluk var, CHP'lisinde de AK Parti'sinde de var" dedi.

"EVİMİZ OLAN ESENYURT'U KURTARACAĞIZ"

Yıldız, "Esenyurt'ta mantar gibi türeyen apart oteller var. O da yetmemiş evler otel haline getirilmiş. Burası normalde ortanın altında olan bir ilçe, Esenyurt'ta otellerde kimler kalıyor? Bu apartlarda kimler yaşıyor? Ne kadar ihtiyaç varmış? İnsanlar bundan da korkuyorlar. Diyorlar ki "çoluğumuza çocuğumuza iyi örnek olmuyorlar, genç kızlarımız için özenti haline geliyor" Yaşları 9'lara inmiş çocuklarımız uyuşturucu madde tehlikesiyle karşı karşıya. Yabancılar kontrol edilmediğinden dolayı bu işleri bunlar üzerinden sevk ediyorlar. Vatandaşların ilk sordukları soru şu; "bizi bunlardan kurtaracak mısınız?" Ben hep söylüyorum, şerefim üzerine yemin ediyorum ki iki yıl içerisinde yüzde 75'ini temizleyeceğim. Ruhsatı olmadan açılan iş yerlerini, bir evde 8-10 ailenin yaşadığı kontrol altına alınmayan bu durumu düzelteceğim. Bunun sözünü vererek dolaşıyorum. İnsanlardan da o tepkiyi görünce el ele vereceğiz, evimiz olan Esenyurt'u kurtaracağız. Bütün Esenyurtlulara diyorum ki "umutsuz olmayın." Biz Esenyurtlularla bir ittifak yaptık, Esenyurt olan evimizi kurtaracağız. Yeter ki arkamızda durun, birbirimize sahip çıkalım" diye konuştu.

Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!

Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!

Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!

Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!

Muharrem Yıldız: Umutsuz olmayın!

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.