Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz şehit oldu

Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada teröristlerce düzenlenen roketatar saldırısında yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz'ın şehit olduğu duyuruldu. Şehidin haberi ailesine ulaştı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, 26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." 


 

ZONGULDAK'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

PENÇE- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz’ın (22) acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Baba Sinan Korkmaz, küçüklüğünden itibaren oğlunun en büyük hayalinin askerlik olduğunu söyledi.

Pençe- Kilit Operasyonu’na katılan Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz, teröristlerin saldırısında şehit oldu. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, şehit Korkmaz’ın Ereğli ilçesi Ömerli Mahallesi’ndeki ailesine acı haberi verdi. Şehidin evi ve Kaynarca Caddesine Türk bayrakları asıldı.

Oğluyla en son dün akşam telefonda görüştüklerini belirten Sinan Korkmaz, "Olan biteni konuştuk, 'Dikkat et' dedim. Keyfi iyiydi, uzun konuştuk, arkadaşlarına selam söyledi. Hayali küçüklükten beri asker olmaktı. 1,5 senedir oradaydı. 2 ay önce yüz yüze görüşmüştük. Küçüklüğünden beri asker olmak istiyordu" dedi.


Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.