Selahattin Demirtaş saat verdi! “Önemli bir mesaj paylaşacağım”

Selahattin Demirtaş saat verdi! “Önemli bir mesaj paylaşacağım”
Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan merak uyandıran bir paylaşım geldi.

Fatma Müge Yücetürk - 14 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala siyasilerin söylemleri ve sosyal medya paylaşımları hız kazandı.

7 yıldır Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ta sosyal medya hesabından mesajlar yayınlamaya devam ediyor. Demirtaş son olarak saat vererek takipçilerine önemli bir mesaj paylaşacağını duyurdu.

Kişisel Twitter sayfasından bir gönderi yayınlayan Demirtaş, 3 Mayıs 2023 Çarşamba akşamını işaret ederek, saat 21.00’e dikkat çekti. Demirtaş’ın “Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bu akşam 21:00’de burada önemli bir mesaj paylaşacağım, lütfen bildirimleri açın. Zaten açıksa sorun yok :) Akşam görüşmek üzere.” ifadelerine yer verdiği mesaj büyük yankı uyandırdı. Kısa sürede yüz binin üzerinde görüntülenme alan Demirtaş’ın paylaşımı sonrası vatandaşlar yapacağı açıklamanın içeriğini merak etmeye başladı.

Cezaevinde olmasına rağmen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Selahattin Demirtaş, son olarak yaptığı “Size güveniyorum” başlıklı bir dizi paylaşım ile dikkat çekmişti.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.