Sosyal medya fenomeni muhtar adayı oldu, yer yerinden oynadı!

Sosyal medya fenomeni muhtar adayı oldu, yer yerinden oynadı!
Diyarbakırlı sosyal medya fenomeni olan ve modellik yapan Simurg Sarsılmaz, yaşadığı ilçede muhtar adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medyadan destek mesajları peşpeşe geldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine 32 gün kala il, ilçe belediye başkan adayları olduğu kadar mahalle muhtarları da seçimlerde oldukça konuşuluyor. Diyarbakırlı bir model ve sosyal medya fenomeni olan Simurg Sarsılmaz, verdiği pozlar ile sosyal medyayı sallarken yaptığı bir açıklama ile muhtar adayı olduğunu duyurdu.

Model muhtar adayı oldukça konuşuluyor!

Diyarbakırlı olan ve Bağlar ilçesinde bulunan Kaynartepe mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Simurg Sarsılmaz, 4 rakip adayın arasındaki tek kadın muhtar adayı olarak göze çarpıyor.

Güzelliği ve yaptığı mankenlik işi ile dikkatleri üzerine çeken Simurg Sarsılmaz sosyal medyada da oldukça destek gördü. Kimileri tarafından ise eleştiri aldı.

simurg-sarsilmaz.webp

İlçede yayın yapan Çermik Gazetesi'ne açıklamalar yapan Sarsılmaz; bölge halkının oyuna talip olduğunu belirterek kadının gücüne yeniden kavuşması için çaba göstermeyi kendine hedef olarak seçtiğini ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.