TOKİ 42 ilde konut satıyor!

TOKİ 42 ilde konut satıyor!
TOKİ’den yapılan açıklama ile 42 ilde konut satışına başlanacağı duyuruldu.

TOKİ’nin toplam 42 ilde satışa sunacağı konutlar ile ilgili detaylar netleşti. Peki TOKİ hangi illerde ev satışı yapacak? TOKİ konutlarının satışı ne zaman başlayacak? TOKİ konut satışı nasıl gerçekleştirilecek? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’den yapılan açıklamada, 42 ilde 182 konutun satışa sunulduğu belirtildi.

TOKİ konut satışı nasıl yapılacak?

Türkiye’nin yarısından fazla kenti kapsayan büyüklükteki satışın açık artırma usulü olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

TOKİ konut satışı ne zaman?

TOKİ’nin 12 Temmuz 2023 tarihinde açıkladığı konut satış projesinin başlangıç tarihi de belli oldu. Buna göre, açık artırma 1 Ağustos 2023 Salı günü yapılacak. Saat 10.30’da başlayacak olan açık artırma, Ankara’da gerçekleştirilecek. Açık artırma, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Öte yandan satış için teklifler inter üzerinden www.emlakmuzayede.com.tr adresinden de verilebilecek.

TOKİ konut satışı hangi illerde?

TOKİ’nin açık artırma ile konut satışı yapacağı iller ise şöyle sıralanıyor: Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak.

%25 peşinat 120 ay vade fırsatı

Açık artırma ile satışa sunulan konutlarda TOKİ tarafından alıcılara cazip fırsatlar da sunuluyor. Buna göre, 42 şehirde satışa sunulan konutlara %25 peşinat ödeyerek 120 ay vade ile sahip olmak mümkün oluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.