Yaşar Okuyan hayatını kaybetti haberlerine ailesinden yanıt

Yaşar Okuyan hayatını kaybetti haberlerine ailesinden yanıt
Eski bakan Yaşar Okuyan bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Okuyan'ın hakkında çıkan vefat etti haberlerine ailesinden yanıt geldi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, bir süredir Ankara'da bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Okuyan bugün geçirdiği iç kanama nedeniyle entübe edilerek tedavisi devam ediyor.

Ümit Özdağ hayatını kaybettiğini açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden eski bakan Yaşar Okuyan'ın hayatını kaybettiğini duyurarak ailesine taziyede bulundu. Fakat daha sonra Ümit Özdağ paylaşımını sildi.

yasar-okuyanin-saglik-durumu-nasil-son-dakika-yasar-okuyan-kimdir-kac-yasinda-17026380086790.webp

Okuyan'ın ailesinden açıklama gecikmedi

Yaşar Okuyan hakkında ilk olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın hayatını kaybetti paylaşımı yapmasıyla haber hızla yayıldı ve Okuyan'ın ailesi açıklama yaptı. Yaşar Okuyan'ın eşi ve kızı "Böylesine hassas bir konuyu teyid alınmaksızın paylaşılması biz ailesi ve sevenlerini derinden sarsmıştır. Vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" diyerek son noktayı koydu.

yasar-okuyan-hastaneye-kaldirildi-entube-edilen-16630803-807-m.jpg

Yaşar Okuyan'ın durumu stabil

Ailesinin yaptığı açıklamada Yaşar Okuyan'ın durumunun stabil olduğunu ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.