17 Ekim 2023 Kocaeli hava durumu, Kocaeli'nde hava Salı günü nasıl olacak?

17 Ekim 2023 Kocaeli hava durumu, Kocaeli'nde hava Salı günü nasıl olacak?
Kocaeli İzmit'te yaşayan vatandaşlar hava durumunu ve sıcaklık verilerini merak ediyor. 17 Ekim 2023 Salı günü Kocaeli'nde yağmur yağacak mı? Hava nasıl olacak?

Kocaeli İzmit'te yaşayan vatandaşlar hava durumu ve sıcaklık değerlerini sıklıkla araştırıyor. Peki 17 Ekim 2023 Salı günü Kocaeli İzmit'te hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceye yükselecek? Meteoroloji'den Kocaeli için herhangi bir uyarı yapıldı mı? Kocaeli'nde yağmur yağacak mı? İşte mera edilen soruların yanıtı ve 17 Ekim 2023 Salı Kocaeli hava durumu haberimizde..

17 Ekim 2023 Kocaeli hava durumu, Kocaeli'nde hava nasıl olacak?

Kocaeli İzmit'te meteorolojiden alınan verilere göre hava parçalı ve az bulutlu olacak. İl genelinde sıcaklık gündüz en yüksek 16 derece, gece en düşük 11 derece olması bekleniyor. İl genelinde akşam saatlerinde %2 oranında yağmur yağma ihtimali var. Çarşamba sabahına bağlanan gecede yağmur etkisini gösterecek. Çarşamba günü de Kocaeli'de yağmur yağma beklentisi mevcuttur. Kocaeli genelinde nem oranı %57 dolaylarında olacak. Saatlik hava durumu verilerine aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

kocaeli.jpg

kocaeli-hava-duurmu.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.