Antalya haftasonu hava durumu 26-27 Ağustos 2023

Antalya haftasonu hava durumu 26-27 Ağustos 2023
Antalya il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu raporu yayınlandı. Antalya'da haftasonu hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceyi görecek? Yanıtı haberimizde..

Ağustos ayının son haftasonunda birçok Antalya'lı ya da Antalya'ya haftasonu günübirlik tatil yapmayı düşünenler hava durumunu oldukça merak ediyor. Bu haberimizde 26-27 Ağustos 2023 tarihlerinde Antalya'yı nasıl bir hava bekliyor? Sıcaklık kaç dereceye çıkacak? İl genelinde nem oranı nasıl? İşte Antalya 26 Ağustos 2023 Cumartesi ve 27 Ağustos 2023 Pazar günü hava durumu raporu..

Antalya haftasonu hava durumu 26-27 Ağustos 2023

Antalya il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan hava durumu raporuna göre Cumartesi ve Pazar günü hava güneşli olacak. İl genelinde 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü sıcaklık 32 derece, 27 Ağustos 2023 Pazar günü sıcaklık 31 derece olacak. Antalya'da sıcaklık olması gereken sıcaklıkların altında olsada nem oranı havayı bunaltıcı hale getirecek. Nem oranı ortalama %77 seviyelerinde görülecek. Rüzgar ise saatte 15 km hızla esmesi bekleniyor.

Antalya'da haftasonu sıcak havanın etkisiyle çocuk, engelli ve yaşlılarımızın güneşin dik saatlerinde şapka, şemsiye gibi ürünlerle korunmaları ve güneş çarpmasına karşı dikkatli olmaları uzman doktorlar tarafından öneriliyor.

antalya-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.