Gaziantep haftasonu hava durumu 26-27 Ağustos 2023

Gaziantep haftasonu hava durumu 26-27 Ağustos 2023
Gaziantep'de Meteoroloji tarafından hava durumu raporu açıklandı. Buna göre haftasonu Gaziantep'i nasıl bir hava bekliyor?

Gaziantep'de Ağustos ayının son haftasonunda Meteoroloji tarafından hava durumu ve sıcaklık değerleri merak ediliyor. Haftasonu Gaziantep'de güzel havayı fırsat bilip gezmek isteyenler hava durumunu araştırıyor. Peki Gaziantep'de hava nasıl olacak? Sıcaklık en çok kaç dereceyi görecek? MGM tarafından il genelinde herhangi bir uyarı yapıldı mı? Termometreler kaç derece gösterecek? İl genelinde haftasonu hava nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı ve 26-27 Ağustos 2023 Gaziantep hava durumunun detayları haberimizde..

Gaziantep haftasonu hava durumu 26-27 Ağustos 2023

Gaziantep il genelinde haftasonu hava güneşli olacak. Termometreler 26-27 Ağustos 2023 Cumartesi ve Pazar günü 36 derecyi gösterecek. İl genelinde 3-4 derecelik sıcaklık düşüşü görülürken Gaziantep'de nem oranı %60 seviyelerinde ölçülecek. Rüzgar ise saatte ortalama 30 km hızla esmesi bekleniyor.

Güneş çarpmasına karşı Gaziantepli vatandaşların güneşin dik saatlerinde mümkünse dışarıya çıkmamaları ya da gölge mekanlarda bulunup şapka gibi ürünlerle korunmaları tavsiye ediliyor.

gaziantep-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.