Diyarbakır 15 günlük hava durumu 17-31 Ağustos 2023

Diyarbakır 15 günlük hava durumu 17-31 Ağustos 2023
Diyarbakır'da 15 gün boyunca hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceye çıkacak? Meteoroloji'den alınan verilere göre Diyarbakır 15 günlük hava durumu haberimizde..

Kavurucu sıcaklar başta Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına almaya devam ederken il geneli ve çevresinde yaşayan vatandaşlar 15 günlük hava durumunu oldukça araştırıyor. Bu haberimizde Diyarbakır'da sıcaklık kaç dereceye çıkacak? Hava nasıl olacak? Diyarbakır'da sıcaklık düşecek mi? Meteoroloji tarafından Diyarbakır'ı nasıl bir hava bekliyor? İşte merak edilen soruların yanıtını haberimizde ulaşabilirsiniz...

Diyarbakır 15 günlük hava durumu 17-31 Ağustos 2023

Diyarbakır il genelinde 15 gün boyunca hava aşırı sıcak ve güneşli olacak. Meteoroloji verilerine göre Diyarbakır'da sıcaklık Ağustos ayı sonuna kadar 43 derecelere kadar yükselecek. İl genelinde akşam saatleri güneşin batmasıyla hava serinlerken en düşük sıcaklık 21 derece olacak.

Artan sıcak havaya karşı uzmanlar güneşin dik saatlerinde dışarıya çıkmamak ya da şapka gibi ürünlerle güneş çarpmasına karşı korunmanızı tavsiye ediyor.

diyarbakir-15-gunluk.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.