Gaziantep, Şanlıurfa hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Gaziantep, Şanlıurfa hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma
Gaziantep ve Şanlıurfa il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava tahmin raporu yayınlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan verilere göre Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yer alan Gaziantep ve Şanlıurfa illerindeki hava durumu raporu açıklandı. Buna göre bu illerde hava Cuma günü nasıl olacak? Gaziantep'i nasıl bir hava bekliyor? Şanlıurfa'da sıcaklık kaç derece olacak? Termometreler Gaziantep ve Şanlıurfa'da kaç dereceye çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve hava tahmin raporunun ayrıntıları haberimizde..

Gaziantep hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Gaziantep il genelinde MGM tarafından alınan hava tahmin raporuna göre hava güneşli ve açık olacak. Sıcaklık en yüksek 35 dereceye çıkarken, akşam saatlerinde sıcaklık düşerek 19 dereceye kadar gerileyecek. İl genelinde rüzgar saatte 25 km hızla esecek. Nem oranı ise %59 seviyelerinde olacak.

Uzmanlar tarafından Gaziantep için sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarılırken, güneşin dik saatlerinde gölge mekanlarda bulunmaları tavsiye ediliyor.

gaziantep.jpg

Şanlıurfa hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Şanlıurfa il genelinde MGM tarafından alınan verilere göre hava güneşli olacak. İl genelinde termometreler en yüksek 38, akşam saatlerinde ise sıcaklık düşerek en düşük 23 derece olması bekleniyor. Şanlıurfa genelinde nem oranı %41 seviyesinde ölçülecek. İl genelinde rüzgar saatte 15 kilometre hızla esecek.

Sıcak havanın etkisiyle güneş çarpmasına karşı vatandaşların dikkatli olmaları ve saat 10:00 ila 16:00 arasında dışarı çıkacak vatandaşların gölge yerlerde bulunmaları tavsiye ediliyor.

anlirfa.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.