Diyarbakır, Mardin hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Diyarbakır, Mardin hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından hava durumu raporu yayınlandı.

Mardin ve Diyarbakır'da yaşayan birçok vatandaş hava durumu raporunu ve sıcaklık verilerini oldukça merak ediyor. Bu haberimizde Mardin'de hava nasıl olacak? Diyarbakır'da sıcaklık kaç dereceye çıkacak? Mardin'de hava serinleyecek mi? MGM tarafından Mardin ve Diyarbakır illeri için herhangi bir uyarı var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve ayrıntılar haberimizde..

Diyarbakır hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Diyarbakır il genelinde Meteoroloji verilerine göre hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. il genelinde sıcaklık en yüksek 39, en düşük ise 19 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise %37 olurken, rüzgar saatte 15 km hızla esecek.

MGM tarafından sıcak çarpmasına karşı uzmanların uyarısıyla vatandaşların güneşin dik saatlerinde dışarıya çıkmamaları veya gölge mekanları tercih etmeleri tavsiye ediliyor.

diyarbakir.jpg

Mardin hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Mardin genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından alınan verilere göre hava açık ve güneşli olacak. Termometreler sıcaklığı en yüksek 37, en düşük ise 21 derece gösterecek. İl genelinde sıcak havanın etkisiyle nem oranı artış gösterecek ve %40 seviyelerine kadar çıkacak. Rüzgar ise saatte 10-15 km hızla esmesi bekleniyor.

Sıcak havanın etkisiyle çocuk, engeli bulunan ve yaşlıların güneşin dik saatleri olan 10:00 ila 16:00 saatleri arasında gölge mekanları tercih etmeleri tavsiye ediliyor.

mardin.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.