Antalya, Muğla hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Antalya, Muğla hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma
Antalya ve Muğla illerinin hava tahmin raporu MGM tarafından yayınlandı.

Akdeniz Bölgesi'nde sıcak havalar tüm hızıyla devam ederken Eylül ayının ilk gününde Antalya ve Muğla illerinde hava durumu ve sıcaklık raporu oldukça merak ediliyor. Tatile çıkmayı düşünen vatandaşlar ya da haftasonunu Antalya ya da Muğla'da geçirmek isteyenler için Cuma günü hava durumu MGM tarafından açıklandı. Peki Antalya'da hava nasıl olacak? Muğla'da Cuma günü hava nasıl? Sıcaklık kaç dereceye kadar yükselecek? İşte merak edilen soruların yanıtı ayrıntılarıyla haberimizde..

Antalya hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Antalya il genelinde hava güneşli ve açık olacak. İl genelinde Eylül ayının ilk gününde sıcaklıklar 31 derece olarak devam ederken, akşam saatlerinde sıcaklık en düşük 23 derece olması tahmin ediliyor. Antalya'da rüzgar saatte 15 kilometre hızla eserken, nem oranı ise yükselerek %70 seviyelerinde ölçülecek. Antalya'da nem oranının yüksek olmasıyla birlikte sıcaklık birkaç derece fazla hissedilerek bunaltıcı bir hava hakim olacak.

Uzmanlar tarafından Akdeniz Bölgesi'nde olan iller için sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarılıyor.

antalya.jpg

Muğla hava tahmin raporu 01 Eylül 2023 Cuma

Muğla'da Eylül ayının ilk gününde hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Termometreler sıcaklığı ise en yüksek 31, en düşük ise 18 derece gösterecek. Muğla'da nem oranı %48 seviyelerini görmesi tahmin ediliyor. Rüzgar ise saatte 15 kilometre hızla esecek. Nem oranındaki artış sebebiyle hava bunaltıcı olacak.

Muğla'da yaşayan vatandaşların güneş çarpması gibi risklere karşı saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında dışarıya çıkacakların gölge mekanları tercih etmeleri uzmanlar tarafından uyarılıyor.

mugla.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.