Kurban Bayramı Antalya'da hava nasıl olacak? Antalya 26-30 Haziran 2023

Kurban Bayramı Antalya'da hava nasıl olacak? Antalya 26-30 Haziran 2023
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Antalya il genelinde 26-30 Haziran 2023 tarihleri arasındaki hava durumu tahminleri açıklandı. Buna göre Antalya'yı Kurban Bayramı'nda nasıl bir hava bekliyor?

Hüsamettin Ozan Aslan- Antalya, Kurban Bayramı tatiliyle yerli ve yabancı birçok turist tarafından şuanda en çok rağbet gören illerimiz arasında yerini alıyor. Hala daha tatilde olan ya da Antalya'ya gidecek pek çok ziyaretçi de Antalya'nın hava durumunu oldukça merak ediyor. Peki Antalya'yı Kurban Bayramı'nda nasıl bir hava bekliyor? Antalya'da sıcaklıklar kaç derece olacak? Antalya'daki vatandaşları hava durumunda herhangi bir sürprizle karşılacaklar mı? İşte Antalya 26-30 Haziran 2023 haftası hava durumu haberimizde..

Antalya Kurban Bayramı 26-30 Haziran 2023 haftası hava durumu

Antalya il genelinde MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) tarafından alınan verilere göre havanın 26-30 Haziran 2023 tarihleri arasında güneşli ve parçalı bulutlu olması beklenirken bu hafta boyunca hava sıcaklıklarının en düşük 29 ila 38 derece dolaylarında olması bekleniyor. Detaylı hava durumu için aşağıda yer alan görseli inceleyebilirsiniz.

antalya-001.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.