Kurban Bayramı Gaziantep'de hava nasıl olacak? Gaziantep 26-30 Haziran 2023

Kurban Bayramı Gaziantep'de hava nasıl olacak? Gaziantep 26-30 Haziran 2023
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Gaziantep il genelinde 26-30 Haziran 2023 tarihleri arasındaki hava durumu yayınlandı. Buna göre Gaziantep'i Kurban Bayramı'nda nasıl bir hava bekliyor?

Hüsamettin Ozan Aslan- Gaziantep, Kurban Bayramı tatili için memleketlerine gelen çok sayıda yerli ve yabancı turistin ilgi gösterdiği illerden biridir. Gaziantep'de yaşayan veya Gaziantep'e seyahat eden pek çok kişi Kurban Bayramı'nda Gaziantep'in hava durumunu merak ediyor. Gaziantep'de Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Gaziantep'de sıcaklık ne olacak? İşte Gaziantep Kurban Bayramı 26-30 Haziran 2023 hava durumu..

Kurban Bayramı Gaziantep 26-30 Haziran 2023 hava durumu

Gaziantep il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan datalara göre havanın 26-30 Haziran 2023 tarihleri arasında çok sıcak ve güneşli geçmesi beklenirken bu Kurban Bayramı haftası boyunca hava sıcaklıklarının 35 ila 36 derece arasında seyretmesi beklenirken havanın son derece bunaltıcı ve aşırı sıcak olması bekleniyor. Özellikle kronik rahatsızlığıve yaşlı olan vatandaşların ani güneş çarpmalarına karşı öğlen saatleri dışarıda gölgelerde gezinti yapmaları tavsiye ediliyor. Detaylı hava durumu için aşağıda yer alan görseli inceleyebilirsiniz.

gaziantep-001.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.