Kurban Bayramı Diyarbakır'da hava nasıl olacak? Diyarbakır 26-30 Haziran 2023

Kurban Bayramı Diyarbakır'da hava nasıl olacak? Diyarbakır 26-30 Haziran 2023
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26-30 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Diyarbakır ili için hava durumu tahminini yayınladı. Peki Diyarbakır'da Kurban Bayramı'nda nasıl bir hava bekleniyor?

Necdet Oktay Apaydın- Diyarbakır'da, Kurban Bayramı tatili için memleketine giden ve yerli, yabancı birçok turisti kendine çeken illerimizden biridir. Diyarbakır'da yaşayan veya Diyarbakır'a giden pek çok ziyaretçi Diyarbakır'ın hava durumunu da Kurban Bayramı'nda fazlasıyla merak ediyor. Diyarbakır'ı Kurban Bayramı'nda nasıl bir hava bekleniyor Diyarbakır'da sıcaklık nasıl olacak? İşte 26-30 Haziran 2023 haftası Diyarbakır hava durumu tahmini

Kurban Bayramı Diyarbakır 26-30 Haziran 2023 hava durumu

Diyarbakır il genelinde MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) tarafından alınan verilere göre havanın 26-30 Haziran 2023 tarihleri arasında çok sıcak ve güneşli geçmesi beklenirken bu hafta boyunca hava sıcaklıklarının en düşük 38 ila 41 derece arasında bunaltıcı ve aşırı sıcak olması bekleniyor. Özellikle kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ani güneş çarpmalarına karşı öğlen saatleri dışarıda gölgelerde gezinti yapmaları tavsiye ediliyor. Detaylı hava durumu için aşağıda yer alan görseli inceleyebilirsiniz.

diyarbakir.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.