27 Haziran KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 Kura Çekilişi Sonuçları ve isim listesi | Canlı yayın izle

27 Haziran KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 Kura Çekilişi Sonuçları ve isim listesi | Canlı yayın izle
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklarından biri olan KİPTAŞ'ın Silivri'deki 4. Etap konutları için çekilişlerinde ikinci güne girildi. Dün belirlenen talihlerin ardından bugün de 552 kişi hayallerine kavuşacak. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? 27 Haziran KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 kura çekilişi sonuçları ve canlı yayın bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin birçok ilinde TOKİ'nin projelendirdiği binlerce konutun yanısıra İstanbul'da da KİPTAŞ da vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yaptığı evlere de yoğun ilgi gösteriliyor. Dün İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımı ile gerçekleşen Silivri 4. Etap kura çekilişinde ikinci güne gelindi. Bugün de sabırsız ve meraklı bir bekleyiş var. Kolay ödeme planlarıyla cazip olarak değerlendirilen ve binlerce kişinin başvurduğu kura ile ilgili olarak yayın bilgileri ve sonuçlar da öğrenilmek isteniyor. Silivri 4. Etap çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? 27 Haziran KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 kura çekilişi sonuçları ve canlı yayın bilgileri haberimizde yer almaktadır.
 


Silivri 4. Etap Kura Numara Sorgulama | Çekiliş Sonucu Sorgulama

Bugün gerçekleştirilecek kura çekilişinde ev sahibi olma hayalleri bulunan vatandaşlar numaraların belirlenmesinin ardından çok kolay bir işlemle sonuçları öğrenebilmektedir. Bunun için KİPTAŞ'ın internet sitesine giriş yaparak Kura numara sorgulama ekranına tıklamalısınız. Ardından karşınıza çıkan ekrana Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı yazmanız gerekiyor. Çıkacak sonuca göre kazanıp kazanmadığınız belli olmaktadır. Eğer kısa yoldan bu sayfaya gitmek isterseniz .

27 Haziran KİPTAŞ Silivri 4. Etap 2+1 Kura Çekilişi Sonuçları ve isim listesi | Canlı yayın izle


Silivri 4. Etap Kura Çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle

Yüzlerce kişinin ev hayallerini gerçekleştirecek olan kura binlerce vatandaş tarafından da izlenmek isteniyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da açıkladığı başvuru sayısının 38 bini gerçmesi yoğun bir ilgiyi de beraberinde getirdi. Kura çekilişini saat 10:00'dan itibaren KİPTAŞ Youtube kanalından canlı izleyebilirsiniz. Haberimizde de bu anları canlı olarak takip edebilirsiniz.


Silivri 4. Etap Kura Çekilişi ile ilgili bilinmesi gerekenler

1.396 konuttan oluşan Silivri 4. Etap Konutları için 1-21 Haziran tarihlerinde yapılan ön başvuru sayısı her daire tipi için konut adedinden fazla olduğu için hak sahipleri kura çekilişi ile belirlenecektir.

Kura Çekilişi, 26-27-28 Haziran tarihlerinde (saat 10.00) noter huzurunda gerçekleştirilecek olup, KİPTAŞ’ın Twitter, Facebook, YouTube ve İnstagram sayfalarından canlı yayınlanacaktır.

  • 27 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak olan kura çekilişi; 552 adet 2+1 kapalı mutfaktan oluşan daireler için yapılacaktır. Toplam 552 asil hak sahibi ile 1.656 yedek üye belirlenecektir.
     

  • 28 Haziran 2020 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan kura çekilişi; 474 adet 2+1 açık mutfaktan oluşan daireler ile 220 adet 3+1 kapalı mutfaktan oluşan daireler için yapılacaktır. 2+1 açık mutfaktan oluşan daire tipleri için 474 asil hak sahibi ile 1.422 yedek üye belirlenecektir. 3+1 kapalı mutfaktan oluşan daireler içinse 220 asil hak sahibi ile 660 yedek üye belirlenecektir. 

Asil hak sahibinin, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanması davetine 3 iş günü içerisinde icabet etmemesi halinde; yedek listeden sıradaki hak sahibi Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanması için davet edilecektir. 



Silivri 4. Etap Kura Çekilişi kazananların isimleri

552 ailenin ev sahibi olacağı çekilişte kazananlar da merakla öğrenilmek isteniyor. Çekilişin ardından yayınlanacak isim listesi ya da video haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum