8 Mart'a özel sohbet

8 Mart'a özel sohbet
Ünlü astrolog ve radyo programcısı Mine Ayman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen etkinlikte dostlarıyla bir araya geldi

'Mine Ayman İle Astroloji Sohbeti' adı altında Nişantaşı'ndaki Vitalica Wellness adlı mekanda gerçekleştirilen sohbet, Psikoterapist&Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran tarafından organize edildi. Ayman'ın özel burç değerlendirmesiyle katılımcılar, kişisel haritalarını, yükselen ve ay burçları, kişilik özellikleri gibi birçok önemli anekdotu öğrendi. 9 Mart tarihinde başak burcunda gerçekleşecek olan dolunayın bütün burçları etkileyeceğini dile getiren ünlü astrolog, özellikle sağlıkla ilgili konulara herkesin dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Virüse dikkat çekti
Toplu taşıma araçlarından, avm'lerden, kapalı ve havasız alanlardan uzak durmak gerektiğinin altını çizen astroloji uzmanı, son zamanlarda tüm dünyayı etkileyen Corona virüsüne dikkat çekti. 16.00'da başlayan ve 1 saat süren etkinlik, kadınlar gününden bir gün önce 7 Mart Cumartesi günü yapıldı. Katılımın ücretsiz olduğu mini sohbet, oldukça renkli anlara sahne oldu. Çıkışta dostlarıyla tek tek fotoğraf çekilen Ayman, bu ezel kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.