Ataşehir'de 8 ton etil alkol ele geçirildi

Ataşehir'de 8 ton etil alkol ele geçirildi
İstanbul Ataşehir'de jandarma ekipleri tarafından şehre getirilen kaçak alkollere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Dezenfektan ve sahte içki üretim için piyasaya sürüleceği yönünde ihbar alan ekipler harekete geçti. Operasyonda 8 ton etil alkol ele geçirildi. 3 gözaltı var.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli yollarla İstanbul'a getirilip stoklanan kaçak etil alkollerin sahte içki ve dezenfektan üreten firmalara pazarlanacağı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekipler yapılan çalışmalar ve fiziki takip sonucunda getirilen etil alkollerin depolandığı adresi tespit etti. Ataşehir'deki depoyu gözetim altına alan ekipler, sevkiyat sırasında operasyon düzenledi. Depo ve mal yüklenen 3 araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 900 bin TL olan 18 ton kaçak etil alkol ele geçirildi. Suçüstü yakalanan B.B., T.K. ve Y.Y. isimli 3 şüpheli gözaltına alınırken, dağıtım yapılan iş yeri de mühürlendi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. 

Öte yandan ele geçirilen kaçak etil alkollerin ise kamu yararında kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.