Avcılar, Arnavutköy ve Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? 3 Nisan Cumartesi İSKİ su kesintisi sebebi açıkladı

Avcılar, Arnavutköy ve Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? 3 Nisan Cumartesi İSKİ su kesintisi sebebi açıkladı
Koronavirüs döneminde hijyenin her zamankinden daha fazla ihtiyaç olarak görülmesi sebebiyle suların durumu da önem taşıyor. İstanbullular sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününe kesintilerle başladı. Arnavutköy, Avcılar ve Bayrampaşa'da kısa ve uzun süreli olarak birer mahalleye su verilemiyor. Peki, Avcılar, Arnavutköy ve Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? 3 Nisan Cumartesi İSKİ su kesintisi sebebi açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaşın koronavirüs ile mücadelesindeki en önemli unsurlarından biri de su. En çok vaka ve ölümün yaşandığı şehirde herkes su ile birlikte temizliğini yapmak amacında ancak mağduriyetler de yaşanıyor. İSKİ tarafından açıklanan bilgilere göre planlı ya da plansız kesintiler hakkında veriliyor. Buna göre şehirdeki üç ilçenin birer mahallesine su verilemiyor. Bugün su kesintisi yaşanan yerler Avcılar, Arnavutköy ve Bayrampaşa. Peki 3 Nisan Cumartesi Avcılar, Arnavutköy ve Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.




Avcılar'da sular ne zaman gelecek?

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre bu sabah saatlerinde başlayan su kesintilerinin bugün 13.00 civarında sona ereceği duyuruldu. Şebeke hattı vana arızası sebebiyle gerçekleşen kesinti sebebiyle vatandaşlar araştırmalar gerçekleştiriyor.


 

 Arnavutköy'de sular ne zaman gelecek?

Günün en uzun kesintisi Arnavutköy'de. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre bu sabah saatlerinde başlayan su kesintilerinin bugün 15.00 civarında sona ereceği duyuruldu. 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası sebebiyle gerçekleşen kesinti sebebiyle vatandaşlar araştırmalar gerçekleştiriyor.


 

Avcılar'da sular ne zaman gelecek?

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre bu sabah saatlerinde başlayan su kesintilerinin bugün 11.00 civarında sona ereceği duyuruldu. 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası sebebiyle gerçekleşen kesinti sebebiyle vatandaşlar araştırmalar gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.