Berberler de normale döndü

Berberler de normale döndü
Koronavirüs birçok sektörü olduğu gibi berberleri de etkilemiş, birçok berber uzun süre kapasitesinin altında hizmet vermişti. Avcılar'daki Berber Salon Es ise artık 3 berber koltuğuyla beraber müşterilerini ağırlamaya başladı

Avcılar'da faaliyet gösteren Berber Salon Es, müşterilerine 3 berber koltuğuyla hizmet vermeye başladı. Damga'ya konuşan Es Berber'in sahibi Sabahattin Tutuş, normale geçmiş olsalar bile tedbirleri elden bırakmadıklarını söyledi. Tutuş, “Şu an üç koltuğumuzun üçü de hizmet veriyor. Ama buna rağmen her zaman kontrollü davranmayı sürdürüyoruz. Müşterilerimiz içeri girdiğinde HES kodu soruyoruz. Dükkanımızı sık sık havalandırıyor ve strilize ediyoruz. Makaslarımız, traş makinelerimiz de tek tek temizleniyor. Havlularımızı her gün düzenli bir şekilde yıkıyoruz” dedi.


Fiyatlar çok yükselmedi

Saç ve sakal traşı fiyatlarına değinen Tutuş, “Tabii koronavirüs önlemleri kapsamındaki temizlik hizmetleri falan derken fiyatlarımız da biraz yükseldi. Öyle çok ciddi bir artış söz konusu değil. İşlerimiz yolunda gidiyor ve yüzümüz gidiyor. Vatandaşlarımızın da güzel bir ilgisi var mutluyuz” şeklinde konuştu.

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.