Beyoğlu bayramlaştı

Beyoğlu bayramlaştı
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kurban Bayramı öncesi belediye hizmet birimlerini tek tek ziyaret ederek belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kurban Bayramı öncesinde belediye birimlerine bayram ziyaretinde bulundu. Belediyenin hizmet birimlerini tek tek ziyaret eden Başkan Yıldız, Belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Yıldız daha sonra Başkanlık Binası Sanat Galerisinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katıldı. Belediye personeline aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dileyen Başkan Yıldız, nice bayramlarda buluşmak temennisinde bulundu.

Beyoğlu tertemiz oldu
Öte yandan Beyoğlu’nda kapsamlı bir temizlik ve bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. Temizlik İşleri ve Fen İşleri müdürlükleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, vatandaşların bayramda ibadetlerini daha hijyenik ve sağlıklı ortamda yapabilmesi için camilerin iç ve dış kısımları güzelce yıkanarak ibadete hazır hale getirildi. İlçe genelinde hasar gören ana ve ara yollarda da bakım onarım çalışması yapıldı. Büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalarla Beyoğlu bayrama hazır hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.