Bilgiler Akşener'e sunuluyor

Bilgiler Akşener'e sunuluyor
İYİ Parti, Arnavutköy'de “Anlat İstanbul” Programı çerçevesinde saha çalışması yaptı, esnafı dinledi. Genel İdare Kurul Üyesi Özdemir Polat, yaptığı açıklamada, “İlçelerde edindiğimiz bilgiler, Genel Merkez'de derlendikten sonra Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e rapor halinde aktarılıyor” dedi

Programa İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Genel İdare Kurul Üyesi (Parti Kurucularından) Özdemir Polat, Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, Küçükçekmece ilçe Başkanı Fatma Çolak, Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek ve partililer katıldı. İlçe Binası önünde toplanarak Arnavutköy Mahallerine ayrı ayrı gruplar halinde dağılan İYİ Partililer esnaf, STK'lar ve vatandaşları ziyaret etti. Arnavutköy Erzurumlular Derneği Başkanı Rıfat Aba ve üyeler İYİ Partilileri kalabalık bir şekilde karşılayarak ağırladı.


Aktürk teşekkür etti

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun başlatmış olduğu “Anlat İstanbul” programı çerçevesinde Arnavutköy’ü dinleyen partililer vefat eden bir vatandaşın yakınlarına baş sağlığında bulundu. İYİ Partililer Arnavutköy’de bir firmanın da açılış kurdelesini kesti. İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk Türkiye’nin, İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gelip İlçedeki vatandaşları dinleyen partili misafirlerine teşekkür etti. Aktürk “İyi Parti İstanbul İl Başkanımız Satuk Buğra Kavuncu’nun başlatmış olduğu ‘Anlat İstanbul’ programı Arnavutköy İlçemizde de uygulandı. Programımıza katılan İl Başkanımız Buğra Kavuncu başta olmak üzere milletvekillerimize, Genel Başkan yardımcılarımıza, Genel İdare Kurul Üyelerimize, İBB Meclis üyelerimize, Arnavutköy Meclis üyemize, parti kurucularımıza, İl Başkan yardımcılarımıza, İl Yönetim Kurul üyelerine, İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerine, Arnavutköy İlçe Başkan yardımcılarımıza, Gençlik Kollarına, Mahalle Başkanlarına ve tüm üyelerimize Arnavutköy halkına bizi takip eden basın mensuplarına ayrıca bizim güvenliğimizi sağlayan Emniyet ve Jandarma personeline ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.


Ayak uyduruyoruz

İYİ Parti Genel İdare Kurul Üyesi Özdemir Polat ise “Partimizin aldığı karar doğrultusunda; Genel Merkez, İl ve İlçe teşkilatlarımız her hafta bir ilçede oluyorlar. Partimizin ilgili kadroları ilçe esnafını, derneklerini, muhtarlarını, vatandaşlarını ziyaret edip elde ettikleri bilgileri alıp genel merkez ve genel başkana taktim ediyorlar. Bu günde Arnavutköy ilçesindeyiz İl Başkanımız sayın Buğra Kavuncu’nun öncülüğünde koordinatörlüğünde milletvekillerimiz, İlçe başkanlarımız, ilçe yönetimimizle beraber esnaf ve dernekler ziyaretinde bulunacağız. Bu bilgilerimiz genel merkezde derlendikten sonra Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e rapor halinde aktarılıyor. Genel Başkanımız Akşener de bu bilgiler doğrultusunda demeçler veriyor, konuşmalar yapıyor ve gündeme getiriyor. Genel Başkanım zaten gurup toplantıları dışında hep sahadadır, bizlerde naçizane genel başkanımıza ayak uydurmaya çalışıyoruz, yetişmeye çalışıyoruz. Bu günde bu çerçevede bir dizi ziyaretler olacaktır’ açıkamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.