Bir bilgisayar bir gelecek

Bir bilgisayar bir gelecek
Eğitimde fırsat eşitliğini bütün çocuklara sağlamak için Kadıköy Belediyesi’nin 8 Eylül’de başlattığı bilgisayar destek kampanyası giderek tüm Türkiye’ye yayılıyor.

Eğitimde fırsat eşitliğini bütün çocuklara sağlamak için Kadıköy Belediyesi’nin 8 Eylül’de başlattığı bilgisayar destek kampanyası giderek tüm Türkiye’ye yayılıyor. Dijital destek kampanyasına katkıda bulunmak isteyenler bilgisayar ve tabletlerini ‘Bir Bilgisayar Bir Gelecek’ kampanya kodunu kullanarak Yurtiçi Kargo şubelerinden ücretsiz olarak ulaştırabilecek.


Bilgisayarlar teslim ediliyor

Kadıköy Belediyesi’nin 8 Eylül tarihinde başlattığı ve diğer kurumlara da örnek olan “Elini Uzat Uzakta Kalmasınlar” dijital destek kampanyası ile belediyeye bağışlanan ikinci el ve sıfır bilgisayarlar, belediyenin ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiği öğrencilere ulaştırılıyor. Belediye bünyesindeki Halkla İlişkiler Saha Birimi tarafından yürütülen kampanya çerçevesinde şimdiye kadar 63 bilgisayar bağışı yapıldı. Bağışlanan çoğunluğu ikinci el olan bilgisayarlar Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından kontrolleri yapılarak öğrencilerin kullanımına hazır hale getiriliyor. Bilgisayarların tamir edilmesi gerekiyorsa tamiri yapılıyor, formatlanıp eksik parçaları eklenerek bilgisayarlar teslim ediliyor. Bağışlanan bilgisayarlarda eski ya da yeni diye bir kriter aranmıyor, bilgisayarların çalışır ve sağlam durumda olup uzaktan eğitime elverişli olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.