Bir ömür mutluluğa evet

Bir ömür mutluluğa evet
Avcılar Malatyalılar Derneği Başkanı Adnan Çoban'ın oğlu, Ömer Çoban ile Özge Bozca görkemli bir düğünle, dünyaevine girdi

Avcılar Malatyalılar Derneği Başkanı ve iş insanı Adnan Çoban'ın oğlu Ömer Çoban, Özge Bozca ile bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Cihangir Mahallesi'ndeki Mira Palas Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine; Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları; Bülent Zeren, Ali Rıza Değirmenci, Zeynel Suna, CHP İlçe Başkanı Erdal Nas, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükmehmetoğlu, MHP İlçe Başkanı Muhammed Nur Kutun, Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk, Avcılar Esnaf Derneği Başkanı Şahin Gültekin, MEDEF Başkanı Yılmaz Durmuş, İstanbul Malatya Dernek Federasyonu yönetimi, Avcılar Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda STK katıldı.


En mutlu gün

Davetlilerle yakından ilgilenen Adnan Çoban, “Bugün bizim en mutlu günümüz” derken; “Oğlumun saadetine şahitlik etmek yaşadığım en güzel şeylerden birisi. Hem oğluma hem gelinimize bir ömür mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın” dileklerinde bulundu.


Her zaman yüzünüz gülsün

Genç çifte mutluluklar dileyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ise “Dilerim bir ömür boyu yüzünüz gülsün. Saadetinizi Allah bozmasın” dedi. Evliliğin en güzel kurumlardan birisi olduğunu da kaydeden Hançerli, “Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim” dileklerinde bulundu.

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.