Büyükçekmece Barajı güncel doluluk oranı ne 28 Eylül 2023 Perşembe

Büyükçekmece Barajı güncel doluluk oranı ne 28 Eylül 2023 Perşembe
İstanbul’daki barajlar alarm vermeye devam ederken kente su sağlayan Büyükçekmece Barajı’nın doluluk oranı da merak ediliyor.

Megakentin kuraklık sorununa çözüm aranırken İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranları da her geçen gün düşüyor. İstanbul’a meteorolojiden yapılan yağmur uyarısının barajları doldurup doldurmayacağı merak edilirken özellikle kuraklık sorunu yaşayan Büyükçekmece Barajı’nın güncel doluluk oranları araştırılıyor. İşte İSKİ’nin verilerine göre 28 Eylül Perşembe Büyükçekmece Barajı güncel doluluk oranı…

Güncel İstanbul baraj doluluk oranları 28 Eylül Perşembe

İSKİ’nin günlük olarak açıkladığı verilere bakıldığında, 28 Eylül 2023 tarihinde İstanbul’da yer alan tüm barajların toplam doluluk oranının yüzde 22,68 olduğu görülüyor.

Büyükçekmece Barajı doluluk oranı 28 Eylül 2023

İstanbul’a su sağlayan barajlar arasında en düşük su seviyelerine sahip olanlardan biri olan Büyükçekmece Barajı ise her geçen gün düşen doluluk oranı ile dikkat çekiyor. Büyükçekmece Barajı’nın 28 Eylül Perşembe günü açıklanan tabloya göre doluluk oranı ise sadece yüzde 4,94. Baraj, Pabuçdere ve Kazandere barajlarının ardından en az su seviyesine sahip üçüncü baraj olarak dikkat çekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.