CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarih kesinleşti

CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarih kesinleşti
CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları için belirleyeceği toplantının tarihi belli oldu.

31 Mart yerel seçimlerine 70 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları oldukça merak ediliyor. Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde şehitler olduğu için programını erteleyen CHP'de, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih netleşmeye başladı.

Parti Meclisi 24-25 Ocak'ta toplanacak

Gazeteci Mehmet Mert, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği PM toplantısının 24 Ocak 2024 Çarşamba ya da 25 Ocak 2024 Perşembe günlerinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Alınan son dakika kulis bilgisine göre CHP'nin şuan iktidarda olduğu İstanbul'daki belediyeler için bir süre daha bekleyeceği öğrenildi.

CHP'nin bazı adayları belli oldu

Mehmet Mert'in yaptığı açıklamada CHP'nin İstanbul'un bazı ilçeleri için ilçe belediye başkan adaylarını belirlediği öğrenildi. Buna göre Cumhuriyet Halk Partisi'nin Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran olurken, Arnavutköy ilçesi için kararlaştırılan Belediye Başkan Adayı ise Tekin Aras olduğu belirtildi.

mehmjfdjsgvs.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.