Daha yapacak çok işimiz var

Daha yapacak çok işimiz var
Koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde hayatını kaybedenler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları için Bakırköy Belediyesi tarafından “Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı” yapıldı. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla anıtın önünde açıklama yapan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “İstanbul'un yaralarını sardık, şimdi sıra Türkiye'de. Hiçbir yere gitmiyoruz, daha yapacak çok işimiz var" dedi

Geçtiğimiz yıl Bakırköy Balediyesi tarafından heykeltıraş Dilşad Akçayöz'e yaptırılarak, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yakınındaki döner kavşak üzerinde konumlandırılan “Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı” önünde ‘14 Mart Tıp Bayramı’ kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun organize ettiği programa, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, Kadın Kolları Başkanı Hamide Yazıcı, Deva Partisi İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer, sağlık çalışanları ve çok sayıda partili katıldı.


Hiçbir yere gitmiyoruz

Programda konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, herkesin evde kaldığı pandemi döneminde, öncelikle canla başla çalışan ve hayatını kaybeden doktorları rahmetle andı. Kendisi de doktor olan Baülent Kerimoğlu, iktidarı hedef alarak, “Türkiye'nin en zeki, en disiplinli, en çalışkan tıp öğrencilerini beyin göçüne adeta teşvik edercesine ‘Giderlerse gitsinler’ diyenlere, ‘Biz buradan gitmiyoruz, gitmeyeceğiz’ diyoruz” eleştirisinde bulundu. Herkesin ücretsiz sağlık hizmeti alacağı bir iktidar hayaliyle çalıştıklarını ifade eden Kerimoğlu, “Bir hekim olarak sağlık çalışanlarının ne derece fedakarlıklarla hastalara hizmet ettiklerini biliyor, hak ettikleri en iyi şartlarda çalışmalarını diliyorum” dedi.


bakırköy chp


Biz hep buradaydık

Programda konuşan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise ‘bazı diplomasızlar’ diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı isim vermeden eleştirdi.  Kaftancıoğlu, hem mesleki hem de siyaset gereği sorumluluk sahibi insanlar olduklarınının altını çizerek, “Emek bizim, söz bizim, bu memleket bizim. Biz hep buradaydık, burada olacağız. 2018’de ‘İstanbul’un yaralarını saracağız’ demiştik. Yıl 2022 ve şimdi de diyoruz ki; Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye’nin yaralarını da saracağız” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.


SELVİ SARITAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.