DEVA'nın mutlu günü

DEVA'nın mutlu günü
DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Yayla'nın oğlu Enes Yayla, Emine Mutlu'yla hayatını birleştirdi. Genç çiftin düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu

DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Yayla'nın oğlu Enes Yayla, Emine Mutlu ile dünyaevine girdi. Genç çiftin düğün töreni Beylikdüzü Valentine Düğün Salonu'nda geniş bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi. Çiçeği burnunda çiftin nikah törenine; DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz ile DEVA Partisi Avcılar İlçe Başkanı Erkan Uzun katıldı.

Tebriklerini ilettiler

Genç çiftin düğün törenine; DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, DEVA Partisi Ankara Milletvekili İdris Naim Şahin, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Medeni Yılmaz da tebrik mesajları gönderdi. Çiftin nikah şahitliğini ise İl Başkanı Ağaoğlu ile Dr. Yavuz Güler gerçekleştirdi.

Teşekkürü borç biliriz

Düğüne katılanlara da teşekkür eden İlçe Başkanı Mustafa Yayla, “Düğün törenine teşrifleri ile bizleri onurlandıran gönül dostlarımıza, akrabalarımıza, aile büyüklerimize, komşularımıza, yakından ve uzaktan düğünümüze katılmış olanlara ve tüm konuklarımıza teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

d1.jpg

d2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.