Esenyurt Belediyesi'nden bayram boyunca sürecek olan 'Gezici Bayram' eğlencesi

Esenyurt Belediyesi'nden bayram boyunca sürecek olan 'Gezici Bayram' eğlencesi
Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı’nı sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinde geçirenler için gezici bayram eğlencesi düzenledi. Vatandaşlar sihirbaz, maskot gösterisi ve halk oyunlarını evlerinin camlarından izledi.  

Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar evlerinde kaldı. Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri de bayramın ilk gününde gezici bayram eğlencesi düzenledi. Sihirbaz, tahta bacak, jonglör ve halk oyunlarından oluşan ekipler Esenyurt’u sokak sokak gezdi. Esenyurtlular da etkinlikleri camlarından izleyerek takip etti. Halk oyunları ekibinin sosyal mesafeli halayı büyük ilgi çekti. Salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların moralini yüksek tutmak için yapılan etkinlikler bayram boyunca devam edecek.

BÜYÜKLERE KONSER ÇOCUKLARA ŞEKER
Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarından oluşan bir ekip ise sokak sokak gezdi, hem çaldı hem söyledi. Çocuklara da Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un hediyesi olarak bayram şeker verildi. Şekerler, çocukların sarkıttıkları sepetlere konularak kendilerine ulaştırıldı. Konser sırasında cadde ve sokaklar da dezenfekte edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum