Gaziosmanpaşa'da ücretsiz danışmanlık

Gaziosmanpaşa'da ücretsiz danışmanlık
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için danışmanlık hizmeti veriyor.

Gaziosmanpaşa Meydanı ve Küçükköy Saat Kulesi yanında bulunan Tercih Danışma Noktası’nda rehber öğretmenler, öğrencilere doğru tercih konusunda yardımcı oluyor. Ülke genelinde 1 milyon öğrenciyi yakından ilgilendiren Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tercih heyecanı devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu kritik süreçte öğrencileri yalnız bırakmıyor. Öğrencilerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olmak için Gaziosmanpaşa Meydanı ve Küçükköy Saat Kulesi yanına kurulan LGS Tercih Danışma Noktaları’nda tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor.

29 Temmuz son gün
LGS tercih danışmanlık hizmetleri kapsamında rehber öğretmenler, LGS tercihlerinde öğrencilerin ve ailelerin kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermek ve onların en doğru şekilde karar vermelerini sağlamak için görüşmeler gerçekleştiriyor. Öğrencilerin aldıkları puan ve ilgi alanları doğrultusunda doğru tercih için ipuçları veriliyor. Tercihler için son tarih olan 29 Temmuz Çarşamba gününe kadar Tercih Danışma Noktaları 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.