Gaziosmanpaşa sokaklarında oyun var

Gaziosmanpaşa sokaklarında oyun var
Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaz tatilinde çocukları "Sokakta Oyun Var" etkinlikleri ile buluşturuyor. Çocuklar, okçuluktan biniciliğe, sokak oyunlarından el sanatlarına renkli etkinliklerde doyasıya eğleniyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocukları sanal oyunlar yerine sokak oyunlarına teşvik etmek, geleneksel sporları çocuklara tanıtmak ve eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak için "Sokakta Oyun Var" sloganıyla etkinlikler düzenliyor. Her hafta sonu iki farklı noktada düzenlenecek olan etkinliklerin ilki Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi'nde ve Validesuyu Parkı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan çocuklar, spor aktiviteleri, oyunlar ve el sanatları atölyelerinde gönüllerince eğlendi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da çocuklarla birlikte ok attı, oyunlarda miniklere eşlik etti.

Her mahallede oyun
"Sokakta Oyun Var" etkinlikleri kapsamında satranç, mangala, okçuluk, mas güreşi, üç taş ve çömlek oyunu oynayan çocuklar, ayrıca at binme imkanı da buldu. Çeşitli el sanatlarının da tanıtıldığı programlar, 31 Temmuz'a kadar her hafta sonu 11.00-20.00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin, millet bahçesine ücretsiz servis hizmeti de yaz boyunca devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.