Genç çiftin mutlu günü: Bir ömür mesut olun

Genç çiftin mutlu günü: Bir ömür mesut olun
Eski CHP Kumburgaz Belediye Meclis üyesi Nevzat Çetrez'in oğlu Olcay Çetrez, Ebru Oymak ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, “Dilerim bir ömür boyunca mutlu olun. Allah bir yastıkta kocatsın” dileklerinde bulundu

Eski CHP Kumburgaz Belediye Meclis üyesi Nevzat Çetrez'in oğlu Olcay Çetrez, Ebru Oymak ile dünyaevine girdi. Genç çiftin düğün töreni Kumburgaz Marin Princess Otel'de gerçekleştirildi. Çiçeği burnunda çiftin nikah şahitliklerini eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hüseyin Çorbacıoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan düğün törenine Avcılarspor Başkanı Hasan Şeker, İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir yastıkta kocayın

Genç çiftin nikahlarına şahitlik eden CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, her iki isme de bir ömür boyu mutluluk diledi. Şeker, “Bugün burada iki güzel evladımızın düğün törenine şahitlik etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ben her iki genç arkadaşımıza da evliliklerinde mesut olmalarını diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın” dileklerinde bulundu. Eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hüseyin Çorbacıoğlu da yeni evli çifte mutluluk dilerken, “Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirin. Kendiniz gibi güzel çocuklar yetiştirin. Her zaman örnek bir aile olun, çok mutlu olun” temennilerinde bulundu.

Davetlilere teşekkür

Oğlu Olcay Çetrez ve gelinin Ebru Oymak'ın düğün törenine katılan davetlilere teşekkür eden Nevzat Çetrez ise “Bugün bizim en mutlu günümüz. Oğlumuz ve kızımız hayatlarını birleştirdi. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, düğün törenimize katılan, neşemizi paylaşan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza, yakınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.