İBB paylaştı: Metroda sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılır?

İBB paylaştı: Metroda sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılır?
İBB son günlerde gündemde yer edinen metrolarda gerçekleşen sabotaj eylemlerine yönelik paylaşımda bulundu.

Son günlerde metrolarda görüntülenen sabotaj eylemlerine yönelik İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemleri yürüttüklerini söylemişti.

İmamoğlu, “Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait” diye konuşmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), "İstanbul'un metrolarında sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin." notuyla sobotaj anına ait görüntülere ve A Haber ekibinin 'ulaşımda yürümeyen merdivenler' başlıklı haberi yaptığına dair video paylaştı.

İBB’nin paylaştığı videoya göre Altunizade metrosuna gelen 4 genç çalışır haldeki yürüyen merdivenden aşağı indikten sonra aynı yönde yukarı çıkarak merdivenlerin düğmesine basıp durduruyor.

Sonrasında orada bulunan A Haber ekibinin gençlerle röportaj yapıp 'ulaşımda yürümeyen merdivenler' haberini yaptıkları görülüyor.

A Haber muhabirine konuşan gencin ise “82 basamak var ve çalışmıyor. Çile, sabırla bitmesini bekliyoruz" şeklinde konuştuğu görülüyor.

Videonun sonunda ise son yaşanan sabotajlara yönelik İBB'nin suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Mustafa Dolu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.