Metro sabotajına Kılıçdaroğlu’ndan çok sert tepki

Metro sabotajına Kılıçdaroğlu’ndan çok sert tepki
İstanbul’da metroların yürüyen merdivenlerine gerçekleştirilen sabotajlara ilişkin İBB’nin paylaştığı olay yaratan videoya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ağır eleştiri geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından sosyal medyada paylaşılan metro merdivenlerine düzenlenen saldırıların videosuna sessiz kalmadı.

"Balık baştan kokar"

Kişisel Twitter sayfasından İBB’nin paylaştığı videoyu alıntılayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tepkisini ağır sözlerle dile getirdi. “Bu alçaklık” diyen Kılıçdaroğlu, “Balık baştan kokar” diyerek açıklamalarını sürdürdü.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki ayrı mesajında kullandığı o ifadeler:

“Bir insan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur. Bu alçaklık İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne değil, öncelikle yaşlı, engelli vatandaşlarımıza sabotajdır. Ama derler ya, balık baştan kokar. Çürümüşlüğün bir örneği de bu işte.

"Çöplüğe çevirdiğiniz ilçeleri ziyaret edin"

Eğer bir skandal arıyorsanız, kendi belediyelerinizin çöplüğe çevirdiği ilçeleri ziyaret edin. İstanbul’a olan ihanetiniz nasıl sürüyor, gözlerinizle görün. Seçimi yalan, dolan, iftira veya böyle ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz.”

İşte İBB'nin olay yaratan paylaşımı

Tüm bu olaylara konu olan anları içeren İBB’nin paylaştığı metrolara sabotaj videosu:

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.