İBB sessiz, vatandaşlar çaresiz!

İBB sessiz, vatandaşlar çaresiz!
Sayfalarımızda da yer verdiğiniz yılın en sıcak günlerinde İETT otobüsünde yaşanan “çalışmayan klima” sorununa ilişkin yapılan şikayetler karşısında İBB yönetimi sessiz.

DAMGA ÖZEL - 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü, İETT’nin 500T hat nolu seferini yapan otobüste çalışmayan klima sorununa ilişkin haberi sayfalarımıza taşımıştık. “Kavurucu sıcakta İETT otobüsünde klimasız yolculuk!” başlıklı habere konu olan otobüs hattı için İBB’nin Çözüm Merkezi’ne yapılan şikayetlerin halen sonuçsuz kaldığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Çözüm Merkezi’ne, 500T hattında çalışan C479 no’lu otobüsün çalışmayan klimalarına ilişkin pek çok yolcu şikayette bulunmuştu. Ancak 19 Temmuz 2023 günü yaşanan olayın üzerinden 48 saat geçmesine rağmen şikayetle ilgili herhangi bir geri dönüş olmadı. Yaptıkları şikayetin güncel görüntülerini paylaşan yolcular, işlemin halen devam ettiği yönünde bir yanıtla karşılaştı.

14 milyon İstanbullu için hizmet veren İBB’nin sıcak yaz günlerinde kliması çalışmayan otobüsleri sefere çıkarması ve bunun üzerine yapılan şikayetlere sessiz kalması ise tepkilere neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yerel seçimlere dokuz ay gibi kısa bir süre kala ortaya koyduğu bu tutum gözleri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çevirdi. CHP içinde yaşanan tartışmalarda ilk sırada ismi geçen İmamoğlu’nun mağdur olan toplu taşıma kullanıcısı İstanbullular için üreteceği çözümler merak ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.