Son Dakika Haberi.. Maltepe sahilinde tüp, bomba gibi patladı: Yaralılar var…

Son Dakika Haberi.. Maltepe sahilinde tüp, bomba gibi patladı: Yaralılar var…
İstanbul Maltepe Sahili’nde meydana gelen patlamada bir kişi yüzünden yaralanırken, bir kişinin is ellerinde birinci derece yanık oluştu!

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Maltepe Sahili’nde bu akşam üzeri akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Her gün on binlerce kişinin akın ettiği sahil alanında, tedbirsiz olarak sıralanan seyyar satıcılardan birinin tezgahında yer alan tüp, bomba gibi patladı. Olayda bir kişi yüzünden yaralanırken, bir kişinin de ellerinde birinci derecede yanık oluştu.

Bomba gibi patladı

Olay, Maltepe Belediyesi’ne bağlı sahil alanında 23 Temmuz 2023 Pazar akşam üzeri yaşandı. Mısır satan bir seyyar satıcının tezgahındaki tüpün bir anda patlaması üzerine halk büyük panik yaşadı. Patlamadan etkilenen ve bir anda etrafa kaçışan insanlara vatandaşlar yardım etti. Bölgede hiçbir güvenlik önlemi bulunmazken, olay pek çok kişi tarafından eleştirildi. Şans eseri olayda can kaybı yaşanmazken, iki kişi yaralandı. Bir kişi yüzünden yaralanırken, bir kişinin ise ellerinde birinci derece yanıklar oluştu.

Önlem yok!

Ailelerin ve çocukların dolaştığı sahil alanında, hiçbir önlem alınmadan sıralanan seyyar satıcıların daha büyük tehlikeler yaratmasından endişe ediliyor.

Yetkililerden açıklama bekleniyor

Maltepe Belediyesi’nden konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, yaşanan olaydan sonra sahil alanında alınan tedbirlerin yeterliliği vatandaşların kafasında soru işareti uyandırıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum