Nikah sarayı değil, belediye hamamı!

Nikah sarayı değil, belediye hamamı!
Maltepe Belediyesi’ne ait Nikah Sarayı’nda klimaların ve havalandırmaların çalışmaması tepkilere neden oldu. Gazeteci Mehmet Mert o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

DAMGA ÖZEL - İstanbul’da yazın en sıcak haftalarından biri yaşanırken, Maltepe Belediyesi Nikah Salonu’ndan gelen görüntüler tepki çekti. 40 dereceye yakın sıcakta, öğle saatlerinde nikah sarayına gelen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Gazeteci Mehmet Mert, kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile mağduriyeti dile getirerek Maltepe Belediyesi’ne seslendi. Nikah salonunda biraz olsun hava almak için cam kenarlarına geçen insanları görüntüleyen Mert’in videosunda pek çok kişinin sıcaktan ve havasızlıktan etkilendiği görüldü.

Başkan bu salonda hiç nikah kıymış mıdır?

Paylaşımında, Maltepe Belediyesi Başkanlığı’nın ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı da etiketleyen Mehmet Mert, “Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bu salona hiç girmiş midir? Veya bu salonda hiç nikah kıymamış mıdır? Klima çalışmıyor. Havalandırma kapalı. İnsanlar bu sıcakta perişan oldu!” ifadeleri ile tepki gösterdi. Klimaların ve havalandırmaların çalışmadığı salonda, nikah törenleri ise aralıksız olarak yapılmaya devam ediliyor.

Maltepe Belediyesi’nden henüz konuya dair bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.