İlk adaylık başvurusunu Ali Rıza Akyüz yaptı

İlk adaylık başvurusunu Ali Rıza Akyüz yaptı
CHP Bakırköy'de 2024 yerel seçimleri için ilk aday adaylığı dosyasını veren isim Ali Rıza Akyüz oldu.

Geçmiş dönem Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi olan Ali Rıza Akyüz, Bakırköy Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.


BAKIRKÖY’Ü BAKIRKÖYLÜLER YÖNETSİN

Başkanlık binasında yoğun bir katılımla gerçekleşen başvuruda konuşan İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan, ağustos ayında yapılan kongrede tüm ilçe yönetici arkadaşlarıyla “Bakırköy artık tepeden tırnağa Bakırköylüler tarafından yönetilsin” iddiasıyla yola çıktıklarını yeniledi.
Belediye başkanıyla, meclis üyeleri ve tüm yönetim kadrolarıyla Bakırköy’ün Bakırköylüler tarafından yönetilmesinin mücadelesini yönetim olarak eşit koşullarda vereceklerini söyleyen Başaran Arslan, ‘Bakırköylü’ derken içi boş bir cümleden bahsetmediğini dile getirerek şöyle devam etti.


BAKIRKÖYLÜ TARİFİNİ DE YAPTI

Örgütün kademelerinde görev yapmış olan, partinin kapısından emek odaklı görev almış veya almamış girmiş olan, görevi olmadığında da kendisini partiye ait hisseden, gerek maddi gerek ise manevi noktada bizlere destek olmak için mücadele eden yetkin partililerimizi sadece ben değil, hepimiz tanıyoruz.
Tüm meclis üyesi ve belediye başkan aday adayı arkadaşlarımıza eşit şekilde başarılar dilerken kendilerine de bu noktada İlçe Başkanlığı olarak yönetici arkadaşlarımdan da aldığım ortak güçle değerlendirmelerini ilçe başkanı olarak ifade etmiş olayım.


TALİP OLANLAR,”ADAY ADAYI OLMALIMIYIM” SORUSUNU KENDİLERİNE SORSUNLAR

Bana kalırsa bu partinin kapısından aday aday olarak girerken ‘Ben gerçekten aday adayı olmalı mıyım?’ diye önce kendilerine bir sorsunlar. 30 yaşında ilçe başkanı bir kadın olarak, en azından ben öyle yapardım.
Sadece adaylık müracatı yapmak için ilçeye geldiğini ancak gördüğü kalabalık karşısında adeta ‘Biz’ kavramının karşılığını gördüğünü belirten Ali Rıza Akyüz, tüm katılımcılara teşekkür etti.
Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük umutları olduğunu, 21 yıldır süren garabet yönetimden kurtulmayı düşündüklerini ancak başaramadıklarını söyleyen Akyüz, devamında yaşadığı umutsuzluğun Cumhuriyetin 100. yılına denk gelen 29 Ekim’de yerini umuda bıraktığının altını çizerek devam etti.


OYLARIMIZI YÜZDE 80’E ÇIKARMALIYIZ

“Cumhuriyet Bayramı'nda gördüğüm coşkuyu geçmişle kıyasladığımda daha bir sorumluluk duyarak, ciddi bir yapılanma ve yönetim anlayışı ile Bakırköy aidiyetini de pekiştirerek oyumuzu %80'lere çıkarmalıyız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini de ne yapıp edip almalıyız ki 2028'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde iddiamız devam etsin ve mevcut yönetim anlayışından kurtulalım. Bu anlamda görev üstlendim. İlçe başkanımızın da ifade ettiği gibi, Bakırköylük aidiyet duygusunu pekiştirerek, sizlerle beraber geçmiş yönetimlerde eksik ve yarım kalan işleri hep beraber yapıp örnek bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek”
“Amacımız oylarımızın daha da güçlenmesini sağlamak” diyerek konuşmasını sonlandıran Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Akyüz, yakın tarihte yapacağı açıklamalarla, düşüncelerini ve projelerini açıklayacağını ifade ederek, katılan herkese teşekkür etti.
Akyüz’ün adaylık açıklamasına, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katılırken, aday adaylığı konuşulan Cem Özbey, İsmail Taş, Sedat Yalçınkaya’da katıldı.
İBB ve belediye meclis üyesi olarak geçtiğimiz dönem Bakırköy’de 5 yıl görev yapan, “Bakırköy halkına kendimi borçlu hissediyorum, bir gün mutlaka ödeyeceğim” diyerek İzmir’e giderek Büyükşehir Meclis Üyesi olan Taner Kazanoğlu’da katılanlar arasındaydı.

79f882ce-97bf-4fc8-a4e9-f41f37adda2f.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Selvi Sarıtaç- Damga Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.