İstanbul 30 Ağustos Zafer Bayramı ücretsiz etkinlikler neler 2023? 30 Ağustos İstanbul belediye konserleri ücretsiz 2023

İstanbul 30 Ağustos Zafer Bayramı ücretsiz etkinlikler neler 2023? 30 Ağustos İstanbul belediye konserleri ücretsiz 2023
30 Ağustos 2023 Çarşamba günü İstanbul’da kutlamaların nerede olacağı ve Zafer Bayramı için düzenlenecek etkinlikler ve konserler merak ediliyor.

2023 yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı çarşamba gününe denk geliyor. Pek çok farklı etkinliğin düzenleneceği milli bayramda ilçe ve büyükşehir belediyeleri de eğlenceli konserlerle vatandaşlara bayram coşkusu yaşatacak. 15 milyona ev sahipliği yapan megakent İstanbul’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlanacak. Farklı mekanlarda düzenlenen konserlerde birçok ünlü isim sahne alacak. İstanbullular 30 Ağustos’ta düzenlenecek ücretsiz konserleri ve belediyelerin etkinliklerini araştırmaya başladı. Peki 2023 yılı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’da hangi etkinlikler var? Belediye konserlerinde hangi şarkıcılar sahneye çıkacak? İstanbul’da 30 Ağustos kutlamaları nerede yapılacak? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

f4xxcckwwaausby-1200x800-wjax.jpg

İstanbul ücretsiz 30 Ağustos konserleri 2023

Megakent İstanbul’da 30 Ağustos günü şehrin farklı yerlerinde birçok etkinlik düzenlenecek. Zafer Bayramı’nda kentte düzenlenecek en önemli organizasyon ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek konser olacak. Yenikapı’daki İBB 30 Ağustos konserinde Gülşen, Güneş, Jabbar, Yaşlı Amca ve Santi&Tuğçe sahne alacak.

İstanbul 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri

İBB tarafından düzenlenen Zafer Bayramı etkinliği kapsamında İstanbul Çekmeköy’de 30 Ağustos günü Bahadır Tatlıöz sahneye çıkacak. Çekmeköy Madenler Meydanı’ndaki konser saat 19.30’da başlayacak. Aynı meydanda saat 21.00’de ise Zakkum grubu sahne alacak.

Zafer Bayramı ücretsiz konserler - etkinlikler 2023

Yine İBB tarafından düzenlenen 30 Ağustos konserlerinden bir diğeri de Esenyurt ilçesinde gerçekleştirilecek. Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte saat 19.00’da Feride Hilal Akın, saat 21.00’de ise ünlü şarkıcı Emre Altuğ sahne alacak.

30-agustos-istanbul-konseri-dssy.jpg

İstanbul 30 Ağustos İBB konserleri ücretsiz 2023

İBB tarafından 30 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek bir diğer etkinliğin mekanı ise Tuzla Sahil Alanı. Etkinlikte önce Aydilge daha sonra ise Özgür sahneye çıkacak.

30 Ağustos ücretsiz belediye konserleri 2023

Bağcılar Meydanı’ndaki İBB 30 Ağustos konserinde ise ünlü rapçi Norm Ender ve Göktuğ Gönce İstanbullularla buluşacak.

30 Ağustos konserleri ücretsiz İstanbul 2023

Öte yandan İstanbul’un Anadolu Yakası’nda da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda farklı etkinlikler ve konserler düzenleniyor. Bunlardan biri de Maltepe’de gerçekleşecek Burcu Güneş konseri oluyor. Burcu Güneş’in 30 Ağustos konseri saat 21.00’de Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nda.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.