İstanbul Beylikdüzü Gürpınar'da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar'da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Beylikdüzü son dakika haberlerine göre ilçede medyana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Beylikdüzü'nde A.I'nın kullandığı 41 ACL 336 plakalı araç Gürpınar Mahallesi Dereağzı Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi sahil istikametinde seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Ardından park halindeki midibüse ve bir otomobile vurup o sıra yoldan geçen Büşra Nur Ülüslar ve Sedef Yılmaz'a da çarptı.

18 yaşındaki Ülüslar olay yerinde hayatını kaybetti. Yılmaz ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hayata döndürülmeye çalışılan 18 yaşındaki genç kız için yapılan müdahaleler sonuçsuz kaldı ve yaşamını yitirdi. Sürücü A.I. ve beraberindeki B.S. (21) de hafif yaralandı.

Bu arada, olay yerinde toplanan mahalle sakinleri ise söz konusu caddede sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerden yola hız önleyici bariyerler yapmalarını istedi.

Barış Kış

beylikdüzü gürpınar kaza

beylikdüzü gürpınar kaza

beylikdüzü gürpınar kaza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.