İstanbul Boğazı'nda bugün vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda bugün vapur seferleri iptal edildi
İstanbul'da bugün vapur seferleri iptal oldu.

İstanbul Boğazı'nda bugün (20 Ağustos 2023 Pazar) 2023 Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması düzenlenmesiyle vapur seferleri iptal oldu.

Vapur seferleri saat 13:00'dan sonra yapılacak

Şehir Hatları resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre; "20 Ağustos Pazar günü 09.00-13.00 saatleri arasında düzenlenecek olan '2023 Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı' sebebiyle İstanbul Boğazı uluslararası transit ve yerel gemi trafiğine kapalı olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

istanbulda-vapur-seferleri-iptal-edildi-0mkp.jpg

İptal edilen seferler belli oldu

Şehir Hatları'nın yaptığı duyuruya göre; Rumeli Kavağı-Eminönü, Eminönü-Rumeli Kavağı, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu Ring Hattı ile Uzun Boğaz Turu ve Boğazdan Geliş (Sarıyer, Kanlıca, Beşiktaş, Eminönü), Bebek-Emirgan, Üsküdar-Aşiyan, Rumeli Kavağı-Eminönü, Eminönü-Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı-Üsküdar, Üsküdar-Anadolu Kavağı, Üsküdar-Aşiyan hatlarının bazı seferleri iptal olmuştur.

Vapur seferlerini nereden öğrenebilirim?

Pazar günü yapılan duyuruyla birlikte Şehir Hatları'nın iptal olan seferlerini "Duyurular" kısmında yer alan "20 Ağustos 2023 Pazar İptal Edilen Seferler" sekmesinden öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.