Okullar yeni döneme hazırlanıyor

Okullar yeni döneme hazırlanıyor
Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ilçede bulunan tüm devlet okullarında bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin yoğun mesai harcadığı çalışmalar kapsamında okullarda tespit edilen eksiklikler gideriliyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemine yetiştirilecek olan çalışmalarda

okulların; iç ve dış cephe boyamaları, bahçe düzenlemeleri, oyun alanlarının bakımı, kalorifer tesisatının kontrolü, zarar görmüş alanların tadilatları ve tören alanlarının çekilmesi gibi çeşitli çalışmalar büyük bir özenle yapılıyor.

Desteğimiz artarak devam ediyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Göreve başladığımız günden bu güne eğitime desteğimiz artarak devam etti. Yıl içerisinde çeşitli ihtiyaçlarını gördüğümüz okullarımızın her yıl olduğu gibi bu yılda bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını büyük bir özveri ile gerçekleştiriyoruz. Tatil bittiğinde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hiçbir eksiği bulunmayan sınıflarımızda eğitimlerine başlayacaklar. Yeni eğitim ve öğretim döneminde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.