Her mahallede spor var

Her mahallede spor var
Çekmeköy Belediyesi’nin, festival tadında spor etkinlikleri düzenlediği “Spor Mahallende Spor Her Yerde” başladı

Çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı nesillerin oluşumu için Çekmeköy Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Spor Mahallende Spor Her Yerde” etkinlikleri başladı.

15 Ağustos ve 22 Ağustos tarihleri arasında saat 17:00’da başlayan ve ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenecek etkinliklerde çocuklar için; oyun parkurları, eğlenceli aktiviteler, çeşitli atölyeler, masa oyunları ve yüz boyama yapılıyor. Çocukların spor ve çeşitli etkinlikler ile doyasıya eğlendiği programda ayrıca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram ediliyor.

Farklı etkinlikler var

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu yaz tatilinde spor okullarımız, yüzme kurslarımız, açık hava sinemalarımız ve mahallemde şenlik var etkinliğimiz ile Çekmeköylü çocuklarımıza güzel bir yaz tatili yaşattık. Şimdi de ilçemizin 6 mahallesinde “Spor Mahallende Spor Her Yerde” etkinliğimize başladık. Festival tadında geçen etkinliğimizde spor hocalarımız çocuklarımızla birbirinden farklı etkinlikler ve aktiviteler yapıyor. Çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırarak sağlıklı nesiller yetiştirmek için elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.