İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı | İBB iş ilanları ve başvuru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı | İBB iş ilanları ve başvuru
İstanbul'da faaliyet gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyesi bazı dönemlerde kadrosunu güçlendirmek ve bünyesindeki çalışmalara yenilerini eklemek adına personel alımı gerçekleştiriyor. Vatandaşlar da iş bulabilmek ve geçimlerini sağlamak adına başvurularda bulunup sürecin lehlerine sonuçlanmasını umut ediyor. İBB iş ilanları ve başvuruları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişinin yaşadığı İstanbul'da vatandaşlara en iyi hizmeti sağlayabilmek adına çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Dönem dönem özel projeler için açılan iş ilanlarının yanısıra genel başvıuruların da yapılabileceği alternatifler mevcut. İBB Kariyer sayfasında güncel olarak yayınlanan ve alımlar hakkında bilgiler veirlen pozisyonlar için yüz binlerce vatandaş da iş bulabilmek adına müracat etmek istiyor. İBB iş ilanları ve başvuruları haberimizde yer alıyor.

İstanbbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı

İBB web sitesinden şu açıklama yapıldı; "Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz,
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.
Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, tecrübelerinize ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatlarımız konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz."

İş Tanımı
İBB ve İştirak Şirketleri bünyesinde oluşabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda aday özgeçmişlerinin değerlendirildiği genel başvuru ilanı.

İlan Hakkında
Yayınlanma Tarihi:
 12.09.2019
Yayından Kalkacağı Tarih: 01.01.2022


Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübesiz
Eğitim Seviyesi: Diğer , Okuryazar , İlköğretim , Lise , Ön Lisans , Lisans , Yüksek Lisans , Doktora

Pozisyon Bilgisi
Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Pozisyon: Diger
Sektör: Diger
Bölge: İstanbul(Avrupa, Asya)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.