Kanal 7 Muhabiri Meryem Nas Mercan taksiye binmek istedi, taksicilerin bahaneleri bitmedi!

Kanal 7 Muhabiri Meryem Nas Mercan taksiye binmek istedi, taksicilerin bahaneleri bitmedi!
 DAMGA Editörü
İstanbul'da taksi çilesi devam ediyor. Kanal 7 Muhabiri Meryem Nas Mercan, kimliğini gizleyerek taksiye binmeye çalıştı ancak güzergah nedeniyle taksicilerin bahaneleri arka arkaya geldi.

Her gün binlerce kişinin taksi kullandığı İstanbul'da son dönemde taksici sorunları başladı. Taksiciler çeşitli bahanelerle müşteri almaktan kaçınırken özellikle yabancı vatandaşlardan alacakları yüksek ücretler veya dövizler nedeniyle farklı şeyler öne sürüyor. Kanal 7'de hem muhabirlik yapan hem de sabah haberleri sunan Meryem Nas Mercan, elinde mikrofon ve yanında kamera olmadan taksiye binmek istedi ancak çevirdiği her araçta farklı neden söylenerek geri çevrildi.

"Tramvayla git" diyen de oldu yolu bilmeyen de...

Genç sunucu ve muhabir binmek istediği taksiler için taksicilere gideceği güzergahı söyledi. Ancak tramvayla gitmesi gerektiğini ve daha kısa sürede varacağını söyleyen de çıktı "Aynı sürede 350 lira kazanacağım" diyerek 100 liraya gitmeyeceği tepkisini gösteren de. Görüntü karşısında şaşkına dönen Mercan'a bir vatandaş ise "Onlara en iyi verilecek cevap kesilecek ceza. Onlar bu dilden anlıyor" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.